Selecteer een pagina
Van proeflokaal tot bruin café.
Van proeflokaal tot bruin café.

Café de Oude Sluys is een typisch bruin café. Je kunt er een pijltje kan gooien of gewoon gezellig bijpraten aan de bar met je vrienden in een zeer huiselijke sfeer.

De mensen die hier regelmatig komen noemen De Oude Sluys ook wel een sfeer café. Bij ons staat gezelligheid hoog in het vaandel! We zijn gevestigd in een oud pand, die inmiddels de eeuw is gepasseerd. En dat De Oude Sluys dé plek om een biertje te drinken bewijst zich wel: het pand heeft altijd een functie gehad die met drank te maken had. Zo is het gegaan van proeflokaal tot aan bruin café.

In de zomer is het ook buiten heerlijk vertoeven, ons terras heeft uitzicht op de vliet en de oude sluisjes en de zon laat zich regelmatig zien.

Agenda
Bekijk hier alle aankomende activiteiten van Café de Oude Sluys zodat je niks hoeft te missen!

Contact en adresgegevens

Sluiskant 26
2265 AB Leidschendam
Tel. 070 327 2692
jeroen@oudesluys.com

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00-01:00
10:00-19:00
13:00-01:00
10:00-01:00
10:00-01:00
12:00-01:00
14:00-01.00

 

Wij zijn geopend. Met 10 bieren van de tap, een goeie temperatuur dus wij zeggen vast tot straks. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Cafe de oude Sluys heeft het bericht van Brasserie Napoleon gedeeld. ... See MoreSee Less

Verbouwingsverkoop! Omdat wij binnenkort Napoleon zullen opknappen en re-stylen bieden wij enkele items te koop aan. Bent u iemand of kent u iemand die interesse heeft.... Loop dan rustig vrijblijvend...

View on Facebook

🌞🌞Ons terras staat🍺🥂🍻🥃. Aankomende vrijdag en zaterdag goed weer. Laat de zomer maar komen. 🌞🌞 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Het is eerste paasdag en dat betekent dat we de winnaars van onze chocolade eieren aktie bekend gaan maken. Het is denk ik peterdag. Winnaar van de Jupiler bierpul is geworden....... (tromgeroffel)....... Peter wortel..... Het juiste aantal was 45. Gefeliciteerd. En de winnaar van de Bacardi kan is geworden....... (weer tromgeroffel)...... Peter de zwart. Het juiste aantal was 101. De winnaars kunnen vandaag tot 01:00 uur hun prijs ophalen. Morgen tweede paasdag zijn we gesloten. Dinsdag zijn we gewoon weer van de partij. Vrolijk Pasen en tot sinas. ... See MoreSee Less

View on Facebook