Altijd een feestje bij de Oude Sluys!

Festiviteiten bij De Oude Sluys

Natuurlijk houden we bij De oude Sluys van een leuk feestje! Zoals Koningsdag en de Vlietdagen. Maar ook de jaarlijks Shantikoren dag, het Halloweenfeest of een gezellige en uitdagende pubquiz. Ook zullen we regelmatig live muziek brengen, in uiteenlopende muzieksmaken.

Er zijn mogelijkheden zat om je eigen feestje, verjaardag en/of receptie bij ons te vieren! Neem contact op voor meer informatie.

Vaste prik zijn de pubquiz avonden, kunnen we los op de karaokeavonden en doen we een vaste kaartavond. Hou de socials in de gaten voor de betreffende data!

Upcoming events...

St. Patricks Day

17 Maart

We vieren op deze dag 17de Maart St. Patricks Day. Met typische drankjes zoals Guinness en een Car Bomb. Natuurlijk staat er vanaf 20:30 een DJ de lekkerste dansmuziek te draaien. Kom proosten!

Pubquiz

11 April

Zeer regelmatig organiseren wij een pubquiz. Vaak met Chris de Pubquizmaster, soms ook op een andere manier. De eerstvolgende pubquiz staat gepland op dinsdagavond 7 februari. Mocht je met een team van maximaal 5 personen mee willen doen, mail naar reserveren@oudesluys.com!

 

Koningsdag 2023

27 April

Heerlijk om weer een Koninklijk feestje te vieren! Natuurlijk hebben we een bar buiten met voldoende drank en hapjes.  Vanaf 14:00 staat de spetterende rockband RoSeViPe te spelen en aansluitend lekkere dansmuziek van een gezellige DJ!

Reserveer een plekje of
boek je eigen
event.