Over cafe de Oude Sluys

Het meer dan 100 jarige oude pand heeft een rijke historie, waarin er vooral het nuttigen van een versnapering centraal heeft gestaan.

De voorzetting van Taveerne De Oude sluys

Enige tijd geleden zijn wij, Stephen en Mariëlle Lopez, hier neergestreken om de voortzetting van Taveerne De Oude sluys op ons te nemen. In dit monumentale pand voelen wij ons thuis en brengen we graag een gezellige sfeer. Het is belangrijk voor ons dat we, samen met onze collega’s, mensen een heerlijke middag of avond bezorgen.
Het meer dan 100 jarige oude pand heeft een rijke historie, waarin er vooral het nuttigen van een versnapering centraal heeft gestaan. Wij vinden het dus vooral belangrijk om een vertrouwde, gezellige atmosfeer te bieden en naast een bonte verzameling tapbieren hebben we natuurlijk ook een ruime keuze uit frisdrank, een wat sterker (mix-) drankje of een lekker wijntje. Vooral met de ambachtelijke bitterbal heerlijk te combineren.

Café Het Eiland

1910

Café De oude Sluys

1963

De toekomst van De Oude Sluys

Natuurlijk gaan we voluit de toekomst in, waarin we open staan voor mooie evenementen, het proberen van nieuwe (lokale) bieren en onze uiterste best doen om het zo vertrouwd mogelijk te houden! Tot ziens in Taveerne De Oude Sluys!